Call Taxi Brussels

Uw betrouwbare rit in het hart van Europa, meer dan 15 jaar ervaring.

   
Totaal afstand 0 km
Totale tijd 0 h 0 m
Kies een voertuig
Kies ritgegevens Voer contactgegevens in
Kies een voertuig NU BOEKEN

Thank you for your order

Pay via PayPal
You will be redirected to the payment page within 5 second.
Pay via Stripe
You will be redirected to the payment page within 0 second.

Call Taxi Brussels

WELKOM BIJ CALL TAXI BRUSSELS

CALL TAXI BRUSSELS, waar onze toewijding om eersteklas transportdiensten in Brussel en daarbuiten te bieden ongeëvenaard is. Onze reis is een getuigenis van onze onwankelbare inzet voor uitmuntendheid en het leveren van uitzonderlijke reiservaringen aan onze gewaardeerde klanten, met comfort, betrouwbaarheid en tevredenheid bij elke rit.

driver call taxi brussels
girl in a taxi

UW COMFORT: CALL TAXI BRUSSEL

De diensten die wij aanbieden zijn zeer betaalbaar en handhaven tegelijkertijd de kwaliteitsnormen van dit respectabele beroep. Na een eenvoudige aanvraag via onze website nemen onze chauffeurs het heft in handen en volgen uw opgegeven voorkeuren. Ze arriveren snel op uw locatie om u te vervoeren in een comfortabel voertuig dat volledig voldoet aan de professionele voertuigreglementen. Dankzij hen bereikt u uw bestemming moeiteloos, aangezien zij bedreven de beste routes kiezen en door het verkeer navigeren.

15 JAAR ERVARING

Met een solide basis gebouwd op 15 jaar expertise, brengen we een schat aan ervaring in elke onderneming. Onze reis wordt gekenmerkt door een toewijding aan excellentie, een geschiedenis van succesvolle ondernemingen en een passie voor voortdurende groei. Deze kennis drijft onze vastberadenheid aan om de beste oplossingen en diensten te leveren, waardoor we ons onderscheiden als vertrouwde leiders in ons vakgebied.

15 years experiences
business man in car

ONZE TOEWIJZING AAN U

Onze missie is duidelijk: elke reis met ons veilig, comfortabel en memorabel maken. Met een vloot van goed onderhouden voertuigen en een team van ervaren chauffeurs zijn we uitgerust om te voldoen aan al uw transportbehoeften. Of u nu binnen Brussel reist of transport naar elke bestemming op aanvraag nodig heeft, we staan klaar om ervoor te zorgen dat uw reis niets minder dan uitstekend is.

Waarom voor ons kiezen?

Gegarandeerde reservering

Vaar met vertrouwen; elke boeking garandeert een zorgeloze rit en biedt gemoedsrust tijdens elke reis.

Vaste tarieven

Geniet van gemoedsrust met onze vaste tarieven – transparant, betrouwbaar en geen verrassingen, gewoon uitstekende waarde.

24/7 Boeken

Boek uw rit op elk moment, waar dan ook, met onze 24/7 Boekingservice, voor het gemak binnen handbereik.

Comfortabele voertuigen

Al onze voertuigen zijn modern, ruim en ontworpen voor uw comfort en gemak.

Van Brussel naar Overal: Uitgebreide taxiritten

Tour Eiffel

Brussel - Parijs

Boek een taxi van Brussel naar Parijs of de omliggende regio, inclusief een professionele chauffeur en een elegante auto.

Tour Eiffel

Brussel - Amsterdam

Reis moeiteloos naar Amsterdam met onze professionele chauffeurs voor een veilige en comfortabele reis waarop u kunt vertrouwen.

Tour Eiffel

Brussel - Brugge

Ervaar de aantrekkingskracht van Brugge terwijl u vanuit Brussel reist en geniet van de charme van onze toegewijde taxiservice.

Tour Eiffel

Brussel - Gent

Ontdek de schatten van Gent tijdens uw reis vanuit Brussel, begeleid door onze deskundige chauffeurs en betrouwbare taxiservice.

Tour Eiffel

Brussel - Antwerpen

Geniet van een comfortabele rit naar Antwerpen, waar onze betrouwbare taxiservice een comfortabele en handige reis garandeert.

Tour Eiffel

Brussel - Walibi

Maak uw reis van Brussel naar Walibi eenvoudig met onze betrouwbare taxiservice, voeg plezier toe aan uw avontuur.

Testimonials

Ik was aangenaam verrast door CALL TAXI BRUSSELS. Hun uitzonderlijke klantenservice en stiptheid maken hen mijn eerste keuze voor reizen in Brussel.

Pieter-Jan Vanneste

CALL TAXI BRUSSELS exceeded my expectations. The driver was courteous, and the ride was smooth and comfortable. I highly recommend them for reliable and hassle-free transportation

Emily Claeys

Je suis ravi des services de CALL TAXI BRUSSELS. Leur professionnalisme et leur courtoisie sont impressionnants. Je recommande vivement leurs services pour des trajets impeccables.

Thomas Bernard

Veelgestelde vragen

Waar kan ik mijn chauffeur ontmoeten op de luchthaven?

Luchthaven Brussel: Bij de ingang van de hal, tegenover het restaurant “Quick” met een bord met uw naam. We zijn op de hoogte van de vluchtstatus.

Luchthaven Brussels-Charleroi: In de aankomsthal, recht tegenover de “Starbucks”-koffieshop, met een bord met uw naam. We zijn op de hoogte van de vluchtstatus.

Wat moet ik doen als ik mijn chauffeur niet kan vinden op de ontmoetingsplaats?

U ontvangt een bevestigingsmail met alle nodige informatie betreffende de ontmoetingsplaats. Ons noodcontactnummer staat in uw boekingsbevestiging. U ontvangt de boekingsbevestiging onmiddellijk na het voltooien van het online boekingsproces.

Hoe kan ik een kinderzitje, een zitverhoger of een babyzitje boeken?

Wij bieden babyzitjes en kinderzitjes aan. U kunt contact opnemen met de chauffeur voor meer informatie.

Kan ik reizen met mijn huisdier?

Ja, dat kan, mits voorafgaande melding. U dient contact op te nemen met ons ondersteuningsteam en details te verstrekken over uw huisdier. Als u deze informatie niet in uw boeking heeft opgenomen, kan dit leiden tot extra kosten.

Wat moet ik doen als mijn vlucht vertraagd is of geannuleerd wordt?

We controleren altijd de informatie met betrekking tot uw vlucht op de website van de luchtvaartmaatschappij. Als uw vlucht wordt geannuleerd, raden wij u aan om contact met ons op te nemen om ons hiervan op de hoogte te stellen.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om uw volgende reis te organiseren.
+32 493 85 96 43

service@call-taxi-brussels.be

Brussel – België

Neem contact met ons op

2 + 12 =

Taxi Brussels

Voor al uw reizen naar alle bestemmingen (luchthavens, treinstations en lange afstanden)

Copyright © 2024 Call Taxi Brussels

Ontwikkeld door osamadev